Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ὁ Ἅγιος Ἀμβρόσιος.


Ο Άγιος Αμβρόσιος (Λατινικά: Sanctus Ambrosius; Ιταλικά: Sant'Ambrogio) (περ. 339/340– 4 Απριλίου 397), επίσκοπος Μεδιολάνων (Μιλάνου), ήταν ένας από τους πιο διαπρεπείς επισκόπους του 4ου αιώνα. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους Πατέρες της Εκκλησίας και μαζί με τον Αυγουστίνο, τον Ιερώνυμο και τον Γρηγόριο Α', ανάμεσα στους Διδασκάλους της Εκκλησίας.

Πόσα αυγά την εβδομάδα επιτρέπεται να τρώει ένα παιδί;

Πολλές φορές οι γονείς ρωτούν «πόσα αυγά την εβδομάδα πρέπει να τρώει το παιδί μου;» Υπάρχει η άποψη ότι η καθημερινή κατανάλωση αυγών... μπορεί να αυξήσει την χοληστερόλη και έτσι γονείς και παιδίατροι αποκλείουν τα αυγά από την διατροφή των παιδιών .Είναι όμως σωστό αυτό;

Διάγνωση καρκίνου από την αναπνοή.

Με επιτυχία δοκίμασαν για πρώτη φορά Ιταλοί επιστήμονες ένα νέου τύπου τεστ διάγνωσης του καρκίνου του εντέρου, μέσω απλώς της αναπνοής.

Οι αριθμοί πιστωτικών καρτών .


Οι αριθμοί πιστωτικών καρτών δεν είναι τυχαίοι! Μάθετε πώς να τους διαβάζετε και να τους κατανοείτε...

Πρωτιά Έλληνα αρχιτέκτονα για διαγωνισμό αμερικανικού περιοδικού .

Έλληνας αρχιτέκτονας απέσπασε διεθνή διάκριση σε διαγωνισμό του αμερικανικού περιοδικού «Interior Design», ανάμεσα σε εκατοντάδες διαγωνιζόμενους απ' όλο τον κόσμο. Ο Μηνάς Κοσμίδης κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία εσωτερικών χώρων εστιατορίων (Casual Dining 2012).