Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ο ισχυρότερος υπολογιστής στον κόσμο.

Η IBM παίρνει πάλι τα σκήπτρα στον αγώνα των υπερυπολογιστών με το σύστημα Sequoia.



To Sequoia αποτελείται από 96 υπομονάδες σε μέγεθος ψυγείου και καταναλώνει 7,9 megawatt ηλεκτρικής ενέργειας (Credit: IBM )

Πονάτε κάπου; Φάτε λίγο σοκολάτα και ο πόνος θα φύγει!

Σοκολάτα  +  Νερό  = Παυσίπονο! 

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από έρευνα Αμερικάνων επιστημόνων του Πανεπιστημίου του Σικάγου, που έδειξε ότι η σοκολάτα μπορεί να λειτουργήσει ως φυσικό παυσίπονο, αφού ανακουφίζει από τον πόνο. 

Αγαπητέ Νώντα:

22/3/12   3:25 π.μ.
Δεν μπορώ να κοιμηθώ από τότε που διέλυσα τον αρραβώνα σου με την κόρη μου. Θα μπορέσεις να με συγχωρέσεις;

Το ελαιόλαδο και οι ποιότητές του

  • fylla elias
22/3/12   3:15 π.μ.
Η ελιά εκφράζει και χαρακτηρίζει από την αρχαιότητα το ελληνικό τοπίο. Η εξημέρωση και καλλιέργεια της ελιάς στην Ελλάδα και κυρίως στη Κρήτη ξεκίνησε στα πρώτα στάδια της οικονομικής και κοινωνικής οργάνωσης στην 7η χιλιετία π.Χ. (νεολιθική εποχή). Η παραγωγή ελαιολάδου από τον ελαιόκαρπο πρέπει να ξεκίνησε την ίδια εποχή και με βεβαιότητα από την τέταρτη χιλιετία π.Χ. 

Πώς αδειάζουν τα πορτοφόλια των καταναλωτών πολυεθνικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ

21/3/12   5:20 μ.μ.
Πάρτι ακρίβειας στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Οι Έλληνες πληρώνουν μέχρι και 116% ακριβότερα τα καταναλωτικά προϊόντα από άλλους Ευρωπαίους.
Να λοιπόν τα πέντε τεχνάσματα των πολυεθνικών.
(Στο τέλος του άρθρου διαβάστε το Σχόλιο του sigrino.blogspot.com)

Στο διαδίκτυο το πλήρες αρχείο του Αϊνστάιν

22/3/12   2:22 π.μ.
Το πλήρες αρχείο του 'Αλμπερτ Αϊνστάιν, που περιλαμβάνει την άγνωστη έως τώρα προσωπική αλληλογραφία του, καθώς και τα χειρόγραφα επιστημονικά σημειωματάριά του, όπου, μεταξύ άλλων, βρίσκεται για πρώτη φορά καταγραμμένη η πιο διάσημη εξίσωση στην ιστορία της ανθρωπότητας (E=MC2), άρχισαν να "ανεβαίνουν" στο διαδίκτυο από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, το οποίο τα έχει πλέον στην ιδιοκτησία του. Έτσι, όλοι οι χρήστες, ειδικοί και μη, θα μπορούν να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους.