Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΑΣ!!!!!


3/3/12   3:40 π.μ.
Στον πίνακα που ακολουθεί βρείτε τις ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία μας τροφών καθημερινής χρήσης.

Σ.ΛΕΜΠΕΣΗΣ: Έκανα προπόνηση στο χωράφι, δεν είχα χρήματα για βενζίνη


Την ωμή πραγματικότητα που βίωσαν οι Έλληνες αθλητές κατά την διάρκεια της προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου περιέγραψε ο Σπύρος Λεμπέσης ο οποίος καθήλωσε το πανελλήνιο με την προσπάθεια του στον τελικό του ακοντισμού και την κατάκτηση της 7ης θέσης.

1 στους 3 Έλληνες ψωνίζει ελληνικά προϊόντα.

Σημαντική η στήριξη του newsbomb.gr στην ελληνική επιχειρηματικότητα μέσω της σελίδας facebook «Ψωνίζουμε Ελληνικά», η οποία σε 2 εβδομάδες ζωής έχει ξεπεράσει τους 17.500 υποστηρικτές.

Το ταξίδι του ελληνικού κρασιού.

Υπό την καθοδήγηση εμπνευσμένων ανθρώπων, το ελληνικό κρασί μετατρέπεται σταδιακά σε ένα προϊόν διεθνούς κύρους. Πρόσφατα ήταν η σειρά της μεγαλύτερης μητρόπολης του κόσμου να ανακαλύψει την ποιότητα εμβληματικών ελληνικών περιοχών και ποικιλιών, μέσα από την προωθητική εκστρατεία «Celebrate Greek Wines», που διήρκεσε δύο εβδομάδες και προκάλεσε αίσθηση.

13 Αυγούστου 1922 - Οι ορδές του Κεμάλ επιτίθενται,το ελληνικό μέτωπο καταρρέει.


13 Αυγούστου 1922. Είναι η μέρα που ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση που οδήγησε στη τελική... φάση του ξεριζωμού του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Ο Κεμάλ ξεκινά τη τελική του επίθεση εναντίον των Ελληνικών Δυνάμεων στο μέτωπο του Αφιόν Καραχισάρ. Ένα τεράστιο μέτωπο που εκ των πραγμάτων ήταν εύθραστο.

Πόσο μακριά από τη Γη έχει βρεθεί άνθρωπος;

Στις 13 Απριλίου 1970 οι τρεις αστροναύτες του Apollo 13 βρέθηκαν σε απόσταση 401.056 χιλιομέτρων από τη Γη. Ήταν στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης και μόλις 250 χιλιόμετρα από την επιφάνειά της. Έτσι, οι James Lovell, Fred Haise και John Swigert έκαναν ένα ρεκόρ που μέχρι σήμερα δεν έχει καταρριφθεί.

ΟΣΠΡΙΑ…κάθε καρπός ένας πολύτιμος θησαυρός

2/3/12   1:20 π.μ.
Τα όσπρια είναι μια πανάρχαιη τροφή, γνωστή στον άνθρωπο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Έχει αποδειχθεί ότι η καλλιέργεια τους άρχισε σχεδόν παράλληλα με αυτή των δημητριακών. Τα όσπρια κατέχουν σημαντικό ρόλο στη διατροφή του ανθρώπου, χάρη στην σημαντική βιολογική τους αξία, αλλά και στο χαμηλό κόστος παραγωγής τους. Ειδικότερα στην Ελλάδα η χρησιμοποίησή τους ήταν και...

Απίστευτος θαλάσσιος ελέφαντας

2/3/12   1:11 π.μ.
Στο video που ακολουθεί δείτε αυτόν τον θαλάσσιο ελέφαντα.

Μάθημα Πίστης


1/3/12   12:00 π.μ.

Αυτό το σκυλάκι ήλθε στη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων του 2002. Γεννήθηκε με 2 πόδια. Φυσικά δεν μπορούσε να περπατήσει. Ακόμη και η μητέρα του δεν το ήθελε !

Ο πρώτος του ιδιοκτήτης δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να επιβιώσει και έτσι σκέφτηκε την ευθανασία.

Μετά όμως συνάντησε την τωρινή του ιδιοκτήτρια,

Γερμανίδα βουλευτής: «Είμαστε όλοι Έλληνες»!

1/3/12   12:00 π.μ.
Η Αριστερά (Die Linke) είχε προαναγγείλει ότι θα καταψηφίσει το σχέδιο, όπως και έκανε, ζητώντας άλλο δρόμο για την Ελλάδα.