Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Πώς δένουμε γραβάτα: Λύστε τα χέρια σας!

Για πολλούς είναι το ίδιο εύκολο με το να δένουν τα κορδόνια των παπουτσιών τους. Άλλοι όμως  δυσκολεύονται και αναζητούν σανίδα σωτηρίας σε βίντεο του Youtube και online οδηγούς. Τρεις κόμποι, τρεις επιλογές για να δέσετε την γραβάτα σας για κάθε περίσταση με βήμα προς βήμα οδηγίες και βίντεο που θα σας λύσουν τα χέρια. Ο καθρέφτης περιμένει...

Απόστολος Ανδρέας (video).

Ο Ανδρέας, ψαράς στο επάγγελμα και αδελφός του Αποστόλου Πέτρου, ήταν από τη Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας και τον πατέρα του τον έλεγαν Ιωνά. Επειδή κλήθηκε από τον Κύριο πρώτος στην ομάδα των μαθητών, ονομάστηκε πρωτόκλητος.

Η αξία του πορτοκαλιού για τον οργανισμό.

Παρόλο που το πορτοκάλι και ο χυμός του έχουν ταυτιστεί κυρίως με τη βιταμίνη C, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως εμπεριέχει και δεκάδες άλλες πολύτιμες ουσίες για τον οργανισμό, οι οποίες αξίζουν περαιτέρω διερεύνησης.

Γέλιο ... η ικανότητά μας να γελάμε !!!



Ανεβάζει με φυσικό τρόπο τη διάθεση, προλαμβάνει τις ασθένειες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει το καρδιαγγειακό σύστημα, καίει θερμίδες, γυμνάζει και αυξάνει τη μακροζωία. Όλες αυτές οι ιδιότητες δεν συγκεντρώνονται σε κάποιο μαγικό φίλτρο, αλλά στην ικανότητά μας να γελάμε.

Οι δύο φίλοι...

Είναι η ιστορία 2 φίλων που περπατούν στην έρημο. 

Κάποια στιγμή τσακώθηκαν και ο ένας από τους δύο έδωσε ένα χαστούκι στον άλλο. 

Αυτός ο τελευταίος, πονεμένος, αλλά χωρίς να πει τίποτα, έγραψε στην άμμο: 

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ. 

Συνέχισαν να περπατούν μέχρι που βρήκαν μια όαση όπου αποφάσισαν να κάνουν μπάνιο. 

Ο Άνθρωπος που έφτιαξε Ουίσκι made in Larissa.

Τα γυαλιά κυριολεκτικά σε πολλούς Σκοτσέζους παραδοσιακούς παραγωγούς του είδους φαίνεται να έχει βάλει για τα καλά ένας Λαρισαίος συνταξιούχος που στον ελεύθερο του χρόνο φτιάχνει ουίσκι και μάλιστα –κατά πως λένε και οι γνώστες αυτού του ποτού- είναι μοναδικής ποιότητας και γεύσης.