Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Κατατέθηκαν τα 600 δισεκατομμύρια από τους Ομογενείς!



Σε μία κατάμεστη αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας, η ομάδα Ε.Ν.D. (End National Debt –Τέλος Δημόσιου Χρέους), απαρτιζόμενη από Έλληνες του απόδημου ελληνισμού, παρουσίασε στο κοινό την δυνατότητά της να εξαγοράσει ακόμη και αύριο, το δημόσιο χρέος της Ελλάδος.

Ηλεκτρονική διακυβέρνηση: Η e-λλάδα online.



Αποτελεί κοινό μυστικό, για όλους όσους ζούμε στη χώρα αυτή, πως το άγχος και τα νεύρα συνοδεύουν σχεδόν πάντοτε την όποια επαφή έχουμε με τις υπηρεσίες του Δημοσίου. Λίγο η κρίση, λίγο οι εγγενείς αδυναμίες του συστήματος, το μείγμα είναι συνήθως εκρηκτικό για τον ταλαίπωρο πολίτη. 

Τέλος στη κύστη του κόκκυγος με επέμβαση laser.


Με τη χρήση laser ή με Ραδιοσυχνότητες (R-F νεότερη τεχνική εξέλιξη) και τοπική αναισθησία δίνουν πλέον οι χειρουργοί οριστική λύση στο πρόβλημα της κύστης κόκκυγος που ταλαιπωρεί έναν στους δυο άνδρες σε σχέση με τις γυναίκες! Μάλιστα με τη χρήση laser ή Ραδιοσυχνοτήτων (R-F) η χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της κύστης κόκκυγος -σε σχέση με το ανοιχτό χειρουργείο- είναι για τον ασθενή ανώδυνη και διαρκεί περίπου μισή ώρα!

Η πρώτη φωτογραφία ανθρώπου από το 1839 !

16/5/12   5:43 μ.μ.



Η ιστορία του καφέ Φραπέ.

16/5/12   12:54 π.μ.
Ο καφές φραπέ είναι ένα Ελληνικής επινόησης αφρώδες κρύο ρόφημα...
Τα βασικά συστατικά του είναι στιγμιαίος καφές, ζάχαρη, νερό και παγάκια. Η εφεύρεσή του έγινε τυχαία το 1957 από τον Δημήτρη Βακόνδιο στη Θεσσαλονίκη. Η δημιουργία του φραπέ ήταν τυχαία.