Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η αναπηρική σύνταξη!


Σε μια ταβέρνα τρώνε ένας Γερμανός, ένας Γάλλος κι ένας Έλληνας...

Έλληνας νονός στον Κόκκινο Πλανήτη


Ο Θανάσης Οικονόμου βάφτισε βουνά και κοιλάδες με ελληνικά ονόματα...

Πώς να... Κάνετε το δικό σας κομπόστ


Αν είστε φανατικοί φίλοι της ανακύκλωσης και θέλετε να αξιοποιείτε τα απορρίμματα σας όσο το δυνατόν περισσότερο, σίγουρα θα έχετε ακούσει για την «κομποστοποίηση». Δεν πρόκειται για την κομπόστα φρούτων που γνωρίζαμε από μικροί, αλλά για την διαδικασία κατά την οποία παράγεται οργανικό υλικό από τα… σκουπίδια μας. Αν μάλιστα διαθέτετε κήπο ή μεγάλη βεράντα με φυτά, έχετε έναν λόγο παραπάνω να επιχειρήσετε την παραγωγή του, καθώς το κομπόστ αποτελεί το «μαγικό φίλτρο» του γόνιμου χώματος, δίνοντας νέα πνοή στην προσωπική σας όαση. 

Αποκρυπτογράφηση λογαριασμού ΔΕΗ.

25/4/12   9:42 μ.μ.
Λογαριασμός της ΔΕΗ, κατάργηση των κλιμακωτών χρεώσεων, φόροι και τέλη, χρεώσεις, νεά τιμολόγια, χαράτσια κ.ά. Αποκρυπτογραφήσαμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ και διαβάστε γιατί μία kwh μπορεί να σας κοστίσει 78 ευρώ. Πληροφοριακοί Πίνακες και Διάγραμμα ανάλυσης κόστους ρεύματος.
 ΔΕΗ Λογαριασμός, τι να προσέχετε, συμβουλές ηλεκτροπληξία !

Νέο τεστ αίματος προβλέπει έγκαιρα το έμφραγμα.

Νέο τεστ αίματος προβλέπει έγκαιρα το έμφραγμα

25/4/12   2:00 π.μ.

Το έμφραγμα πριν αυτό συμβεί, θα έχει τη δυνατότητα να προβλέπει ένα νέο τεστ αίματος.

Πώς να... Kρατήσετε το μυαλό σας… κοφτερό.


«Αχ… πώς το λένε;», «Πού έχω αφήσει τα κλειδιά μου;», «Τι έλεγα πριν λίγο;»… Δεν είναι λίγες οι φορές που πιάνουμε τον εαυτό μας να κάνει αυτές τις ερωτήσεις και να αμφιβάλλουμε για την «φυσική κατάσταση» του μυαλού μας. Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να προλάβετε τέτοιες καταστάσεις, με ποιες τροφές θα ενισχύσετε την μνήμη σας και ποιες καθημερινές συνήθειες μπορούν να κρατήσουν το μυαλό σας κοφτερό και «ακμαίο».