Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Οι δέκα πιο έξυπνοι άνθρωποι σήμερα.


Το να κρίνεις πόσο έξυπνος είναι κάποιος είναι σίγουρα κάτι το υποκειμενικό. Τι έχει μεγαλύτερη σημασία: το σκορ που κάνουν σε τεστ IQ ή οι προσωπικές τους επιτυχίες; Ή μήπως και τα δύο; Πρόσφατα, η ιστοσελίδα superscholar. org δημοσίευσε μια λίστα με τους δέκα εξυπνότερους ανθρώπους στον πλανήτη αυτή τη στιγμή με βάση το IQ τους. Στην λίστα συνυπάρχουν επιστήμονες όπως ο Στήβεν Χόκινγκ, παιδιά – θαύματα όπως ο αστροφυσικός Κρίστοφερ Χιράτα και ο μαθηματικός Τέρενς Τάο και ένας… ηθοποιός. Ποιος; Δείτε την λίστα παρακάτω.

Χρυσάφι από τα σκουπίδια...


12/5/12   3:48 μ.μ.
Τα κράτη μέλη με τις κορυφαίες επιδόσεις επιτυγχάνουν ποσοστά ανακύκλωσης μέχρι και 70%, οπότε πρακτικώς δεν θάβουν σκουπίδια, ενώ άλλα κράτη χρησιμοποιούν την υγειονομική ταφή για να διαθέτουν περισσότερο από τα τρία τέταρτα της ποσότητας των αποβλήτων τους.

Με μόνο τέσσερα δάχτυλα...

12/5/12   3:37 μ.μ.
Γεννήθηκε με μόνο τέσσερα δάχτυλα, δύο στο κάθε χέρι, και χωρίς πόδια από το γόνατο και κάτω, όμως αυτό δεν την απέτρεψε από το να γίνει πιανίστρια. Η 26χρονη Hee Lee Ah από τη Σεούλ της Νότιας Κορέας, είναι πηγή έμπνευσης για όλους όσοι τη γνωρίζουν και λαμπρό πρότυπο ανθρώπου που δεν το έβαλε κάτω παρά τις μεγάλες δυσκολίες που συνάντησε.

Προσφορά από Cosmodata για τα μέλη του sigrino (1).


Cosmodata 

H COSMODATA στα εγγεγραμμένα* μέλη του sigrino κάνει την παρακάτω προσφορά :

Τα καλύτερα συνθήματα σε τοίχους (Μέρος Β)…

Πηγάζουν από την καθημερινότητα μας την οποία αντιμετωπίζουν με χιούμορ και σαρκασμό.
Πάντα εύστοχα και έξυπνα...απολαύστε τα!!!