Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Το πολυτελέστερο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης...(μοναδική προσφορά για τα μέλη του sigrino)


Πωλείται στη Νέα Υόρκη το ακριβότερο διαμέρισμα του κόσμου για 100 εκ. δολάρια μόνο...[βίντεο, εικόνες]



Πωλείται στη Νέα Υόρκη το ακριβότερο διαμέρισμα του κόσμου για 100 εκ. δολάρια [

Δυτικά του Σέντραλ Παρκ, στην 56η οδό, αυτό το διαμέρισμα των 750 τ.μ που αποκαλείται το «διαμάντι» της Νέας Υόρκης πωλείται στην τιμή των 100 εκατομμυρίων δολαρίων (μόνο...). Βρίσκεται στον προτελευταίο όροφο του ουρανοξύστη City Spire που διαθέτει 73 ορόφους και προσφέρει θέα 360 μοιρών στη Νέα Υόρκη.
Είναι εφοδιασμένο με την υψηλότερη ταράτσα της πόλης, στα 280 μέτρα ύψος πάνω από τη Νέα Υόρκη. Το εσωτερικό του διαμερίσματος είναι μια μείξη από το παλάτι των Βερσαλλιών και τα ρωμαικά παλάτια της αρχαιότητας.
Ειδικά για τα εγγεγραμμένα μέλη του sigrino.blogspot.com ισχύει ειδική προσφορά η οποία περιλαμβάνει 25% έκπτωση στην τελική τιμή και δώρο οι κουρτίνες και είδη καθαρισμού για τον πρώτο μήνα.
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος γι'αυτή τη μοναδική ευκαιρία στείλτε την λέξη συμεταίχο στο iopami@gmail.com.
Τυχόν ανορθογραφίες αποκλείουν τα μέλη από αφτή την πρωσφωρά
Δείτε εικόνες και video από το διαμερισματάκι.

Ιστορικές μάχες : Ιούλιος Καίσαρας εναντίων Γαλατών.

Ιούλιος Καίσαρας εναντίων των Γαλατών : παρακολουθήστε βήμα προς βήμα τις μάχες , τις στρατηγικές σχολιασμένες από έγκριτους ιστορικούς σε ένα ντοκιμαντέρ που θα σας καθηλώσει...
Δείτε το video.

Τα βιντεοπαιχνίδια επηρεάζουν την οδήγηση.



Οι έφηβοι που παίζουν βιντεοπαιχνίδια τα οποία εξυψώνουν την ριψοκίνδυνη συμπεριφορά
ίσως είναι πιο πιθανό να γίνουν επικίνδυνοι και απρόσεκτοι οδηγοί, υποστηρίζει πρόσφατη έρευνα από το Κολέγιο Dartmouth η οποία δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Psychology of Popular Media Culture.

Η πανέξυπνη πατέντα του Ρώσου μοναχού (video)

10/5/12   2:00 π.μ.
Ένας Ρώσος μοναχός, επινόησε μια πανέξυπνη πατέντα και έκανε το σκάψιμο του κήπου του παιχνιδάκι! (δείτε παρακάτω το video)

To παιδί σας βρέχει το κρεβατάκι του;


http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/545c300ff6107cc156ae900252053e54_M.jpg
9/5/12   2:44 π.μ. Αντιμετωπίστε το ψύχραιμα...

Μέχρι την ηλικία των 6 ετών, το να βρέχει το παιδί σας το κρεβάτι του την ώρα του ύπνου δεν αποτελεί κάτι ασυνήθιστο. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ένα 25% των 5χρονων παιδιών με ένα 10% των 6χρονων συνηθίζουν να το παθαίνουν. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στο δικό σας παιδί, ούτε πρέπει να σας ανησυχεί, ιδίως μέχρι τα 4 χρόνια. Όσο μεγαλώνει το παιδί, το πρόβλημα αυτό θα ελαττώνεται μέχρι που θα εξαφανιστεί.

Γκότζι μπέρι.

Γκότζι μπέρι: Ιστορία.

Τα Ιμαλάια, εκτός από τις ομορφιές των επιβλητικών ορεινών όγκων και του Θιβέτ, παράγουν και πολύ σημαντικά φρούτα για την υγεία του ανθρώπου. Ένα από αυτά είναι και το φρούτο γκότζι το οποίο σε μετάφραση λέγεται το μούρο της ευτυχίας. Εκτός από τα Ιμαλάια, το γκότσι μπέρι καλλιεργείται πλέον και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το φυτό έγινε γνωστό ουσιαστικά από τη Κίνα όπου περίπου από το 2800 π.Χ. γίνονται γραπτές αναφορές σχετικά με τις ιδιότητές του και κυρίως για την βοήθεια στην μακροζωία  Πλέον το γκότζι χρησιμοποιείται παγκοσμίως.