Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Αγοράζω Ελληνικά και μόνο προιόντα.

Τι σημαίνει, με οικονομικά κριτήρια, επιλέγουμε ελληνικά προϊόντα;

Αυξάνουμε την απασχόληση στην Ελλάδα, αντί στη Γαλλία ή αλλού, με ευεργετικά αποτελέσματα για την κατανάλωση (ΑΕΠ), για τα φορολογικά έσοδα του δημοσίου, καθώς επίσης για τα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων. Μειώνουμε τις εισαγωγές, οπότε αντίστοιχα το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου, περιορίζουμε τις δαπάνες επιδομάτων ανεργίας, με αποτέλεσμα να μειώνονται τα ελλείμματα του προϋπολογισμού, ενώ έμμεσα βοηθάμε στη βελτίωση της αποταμίευσης - οπότε των υγιών επενδύσεων.

Κάπνισμα ένας κοινός εχθρός : Πέντε φυσικοί τρόποι να το κόψετε.


Δοκιμάσατε να το κόψετε μαχαίρι, αλλά τα ύπουλα τσιγάρα σάς φώναζαν μέσα από το συρτάρι για μια «τελευταία φορά...». Προσπαθήσατε με patches νικοτίνης αλλά καταλήξατε να τρέχετε κρυφά στην τουαλέτα «για μια τζούρα μόνο», επιστρέφοντας στα γυμνασιακά σας χρόνια. Και όλες οι προσπάθειές σας κατάληξαν σε ένα τσιγαράκι για να πνίξετε τον πόνο της αποτυχίας σας. 

Το πιο ασφαλές password που μπορεί να βάλετε.



30/4/12   4:03 μ.μ.
Τι και αν οι εταιρείες και οι επιχειρήσεις προειδοποιούν;
Τι και αν αρκετά sites απαιτούν...και συστήνουν στους αναγνώστες τους ολοένα  και πιο πολύπλοκους κωδικούς ασφαλείας;
Απ'ότι φαίνεται, οι χρήστες εξακολουθούν να επιλέγουν τα πιο προφανή και κοινά password...

Τώρα το wi-fi θα εκπέμπει από... πλάκες πεζοδρομίου...


1/5/12   9:15 π.μ.
Είναι ο καημός για πολλούς ανθρώπους που θέλουν να ψάξουν για ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο... τόσο για τον υπολογιστή τους όσο και για το κινητό τους, όταν είναι εκτός σπιτιού. Ωστόσο αυτό το μαρτύριο όπως φαίνεται φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.