Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Απίστευτο όμως αυτή η φωτογραφία δεν κινείται! (pic).

Είναι η οπτική ψευδαίσθηση που έχει τρελάνει το διαδίκτυο παγκοσμίως.

Διάγνωση του Πάρκινσον μέσω της φωνής.

Για να διαπιστώσουμε αν πάσχουμε από κάποια ασθένεια απαιτείται τουλάχιστον μια επίσκεψη σε γιατρό. Πολύ συχνά βέβαια προκειμένου και ο ίδιος να βγάλει συμπέρασμα καθώς και για να... επιβεβαιώσει τη γνωμάτευσή του, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε σε εξετάσεις.

Μαϊντανός ένα βότανο που πάει…με όλα.


Ο μαϊντανός ένα βότανο που...
«πάει» σχεδόν με όλα τα φαγητά και η φύση μας το διαθέτει όλο το χρόνο.
Σχετικές πληροφορίες δίνει στο www.Life2day.gr η Εύα Καφετζή Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, ΒSc Επιστημονική Διευθύντρια ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, Πτολεμαΐδα Αναπληρωτής Υπεύθυνη Βορείου Ελλάδας Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

Οι αρχαίοι Έλληνες κατασκεύαζαν χάρτες πριν τους Ρωμαίους.

Ο αρχαιότερος χάρτης στον δυτικό κόσμο χρονολογείται από το 500 π.χ. και βρέθηκε στη νότια Ιταλία. Πρόκειται για μία απεικόνιση της χερσονήσου της Απουλίας, σε ένα κομμάτι λουστραρισμένου πήλινου βάζου, με μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από ένα  γραμματόσημο.

Η καφεΐνη ασπίδα για τον καρκίνο του δέρματος.


Μικρότερες πιθανότητες να εμφανίσουν έναν πολύ συνηθισμένο τύπο καρκίνου του δέρματος αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που πίνουν καφέ. Σύμφωνα με έρευνα σε δείγμα 113.000 ανθρώπων... εκείνοι που έπιναν τρεις ή και τέσσερις καφέδες την ημέρα είχαν 20% μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν βασικοκυτταρικό καρκίνωμα.

Τέλος το αναλογικό σήμα στις 20 Ιουλίου.


Στις 20 Ιουλίου 2012 τα δημόσια κανάλια εθνικής εμβέλειας εκτός των ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3 και τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας θα κλείσουν το αναλογικό τους σήμα από το κέντρο εκπομπής «Υμηττός» και θα εκπέμπουν, πλέον, μόνο ψηφιακά όπως ενημερώνει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.