Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Νέο : παραγωγή ηλεκτρικής εγέργειας από μπαταρία νερού.


Η εταιρία WET έκανε μία σπουδαία πραγματικά ανακάλυψη διότι κατασκεύασε μία μπαταρία νερού όπου εφόσον αυτή μπει μέσα σε ένα δοχείο με νερό ενεργοποιείτε αμέσως και παράγει ηλεκτρική ενέργεια με τη χρήση του νερού. Έτσι όσοι έχουν τη μπαταρία νερού μαζί τους σε κάποιο ταξίδι τους στη φύση θα μπορούν παράλληλα να κάνουν και χρήση ηλεκτρικής ενέργειας!

Ιερώνυμος σε Φούχτελ: Δεν ξεπουλάμε την ιστορία μας.

«Είμαι ένας παπάς και θέλω να χρησιμοποιώ τη γλώσσα της αλήθειας»

Τον Yφυπουργό του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εργασίας της Γερμανίας Χανς Γιοάχιμ Φούχτελ και τους εκπροσώπους του Δικτύου «Διακονία» των Ευαγγελικών φιλανθρωπικών οργανισμών της Γερμανίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο τους κ. Johannes Stockmeier δέχθηκε χθες (7/12/12) το πρωί σε συνάντηση στην Ι. Αρχιεπισκοπή ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ερευνητές ανακαλύπτουν τον «πλαστικό» φωτισμό.

Λέγεται Fipel και ξεπερνά τις σημερινές τεχνολογίες.

Νέα τεχνολογία στο πεδίου του φωτισμού, ανακάλυψαν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Wake Forrest της Βόρειας Καρολίνα στην Αμερική.

Ποιες είναι οι τουρκικές λέξεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά;

29/6/12   12:19 μ.μ.
Καθημερινά χρησιμοποιούμε ένα σωρό λέξεις οι οποίες είναι Τουρκικές και πιθανό να μην γνωρίζουμε την προέλευση τους και την αντίστοιχη ελληνική έννοια.


Διαβάστε ποιες είναι:

Προσευχή μικρού παιδιού...

28/6/12   3:30 π.μ.



Διαβάστε την προσευχή παρακάτω...