Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Η ανάγκη του ύπνου.

Ο βραδινός ύπνος είναι απαραίτητος για τον οργανισμό του ανθρώπου. Η νευροεπιστήμη παρουσιάζει τι ακριβώς γίνεται στον οργανισμό του ανθρώπου κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Ο ύπνος δεν ξεκουράζει μόνον το σώμα, αλλά βοηθά τον εγκέφαλο να « πλέξει» τις μνήμες. 

Δεν ξεχνώ! Ο Αττίλας πάντα απειλεί.


Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου.

Δεν ξεχνώ ότι πριν από 38 χρόνια αυτή την ημέρα ο Αττίλας εισέβαλε στην Κύπρο και ακόμη με τη στρατιωτική βία κατακρατεί το 35% του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία, αυτό το εξάμηνο, ασκεί την Προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τοποθετείται σχετικά με τα θέματα φορολόγησης της Εκκλησίας και της μισθοδοσίας των κληρικών.


Την επιστολή που απευθύνει προς τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, τους Αρχηγούς των Κομμάτων της Βουλής, τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού και Θρησκευμάτων, προς τον Γ.Γ. Θρησκευμάτων, τους πρεσβευτές των χωρών της Ε.Ε. στην Ελλάδα, τους επικεφαλής των ευρωπαϊκών οργάνων και σε όλους τους ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τοποθετείται σχετικά με τα θέματα φορολόγησης της Εκκλησίας και της μισθοδοσίας των κληρικών.

Η ιστορία της Κάιλι.


 Η ιστορία που θα θ διαβάσετε ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας. Είναι η ιστορία της Κάιλι. Του μικρότερου νεογέννητου που γεννήθηκε ποτέ. Του παιδιού πουσυγκλόνισε τις ΗΠΑ για τη δίψα που είχε να ζήσει. Πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις...