Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Νέα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης – Διπλασιάζονται οι δικαιούχοι.


Μπροστά στην κοινωνική κατακραυγή τα κριτήρια αλλάζουν και όλα πλέον δείχνουν ότι θα λάβουν επίδομα θέρμανσης 3,5 με 4 εκατομμύρια Έλληνες.

Αγωνίσου, έχε πίστη κι όλα θα πάνε καλά!


Κάποτε ένας ναυτικός βρέθηκε ναυαγός σ’ ένα ακατοίκητο τροπικό νησί μόνος κι έρημος. Με πολλούς κόπους, χωρίς εργαλεία, εργαζόμενος μόνο με τα χέρια του, κατάφερε να φτιάξει μια ξύλινη καλύβα για να μπορέσει να προστατευτεί κατά την περίοδο των βροχών.

Σε ένα δημοτικό σχολειό κάπου στην Αθήνα...



Σε δημοτικό σχολειό της Αθήνας , την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς η δασκάλα παίρνει παρουσίες...

- Χακίμ καζάλ αλ νταρουί;
- Παρών.

Παγκόσμια διάκριση για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) είναι πλέον το πρώτο δημόσιο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα που έλαβε διάκριση Αριστείας, σύμφωνα με το παγκόσμια αναγνωρισμένο μοντέλο Αριστείας EFQM (European Foundation of Quality Management).

Οι πολίτες παίρνουν στα χέρια τους την επιστροφή των Γλυπτών.


του Όμηρου Τσάπαλου

Τους τελευταίους μήνες φαίνεται ότι κάτι αλλάζει στο θέμα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στον γενέθλιο τόπο τους.

Έλληνας προπονητής στην Εθνική Ινδίας U-23.

10/6/12   2:00 π.μ.
Ο νεαρός τεχνικός Αθανάσιος Παπάς, ο οποίος έκανε καριέρα στο Αυστραλιανό Ινστιτούτο των Σπορ και στη συνέχεια εντυπωσίασε στον πάγκο της ελληνικής ομάδας Όκλι, οδηγώντας την στον τελικό, έγινε ο νέος τεχνικός της εθνικής ομάδας Ελπίδων, παικτών κάτω των 23 ετών της Ινδίας.

Σκέψεις του στρατηγού Μακρυγιάννη.

9/6/12 2:05 π.μ.
Χάριτες μεγάλες χρωστάγει η πατρίδα ‘σ όλους τους ευεργέτες κατεξοχή ‘σ αυτούς τους γενναίους κι’ αγαθούς άντρες. Ότι αυτείνοι, αφού οι συνεισφορές τους ήταν κι’ όντως μεγάλες και μας ανάστησαν εις τα δεινά μας, δεν θυσίασαν ποτές δόλο κι’ απάτη, να κατατρέχουν πεθαμένους ανθρώπους οι ζωντανοί και οι αντρείγοι˙ δεν θέλουν την γης και την θάλασσα να την ρουφήσουν αυτείνοι, να μην ζήσουν άλλοι δυστυχείς και κατασκλαβωμένοι και καταφρονεμένοι τόσους αιώνες.