Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιά είναι η άποψη σας;


Είχαμε και... τέτοιους σ' αυτή τη χώρα ! ! !


Σε συνέχεια του άρθρου : 
Κάποτε υπήρχε και φιλότιμο... παραθέτουμε το επόμενο άρθρο.


"Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο (!)", είχε πει, ενώ ο αδελφός του ήταν άνεργος...

Η φτώχεια του πρώην πρωθυπουργού Ν. Πλαστήρα, δεν αποτελεί παράδειγμα για τους σημερινούς πολιτικούς! 


"Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο", είχε πει, ενώ ο αδελφός του ήταν άνεργος.

Μεταφέρουμε μερικά από τα πολλά αξιόλογα συμβάντα της ζωής του, τα οποία χαρακτηρίζουν τον άνδρα και τον καθιστούν πρότυπο, άξιο παράδειγμα προς μίμηση για παλιότερους αλλά και σημερινούς, δεδομένου ότι, τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι, έμπαιναν πλούσιοι στην πολιτική και έβγαιναν πάμφτωχοι...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χώματα με Ιστορία (2)


Απλές λέξεις απαγορεύονται στα σχολεία της Νέας Υόρκης

8/5/12   5:46 μ.μ. «Έγκλημα», «κυνήγι», «φτώχεια», «ραπ μουσική» , «εξέλιξη», «διαζύγιο»,«γενέθλια » , «Δεινόσαυρος»… Φοβούμενη πως ορισμένες λέξεις πιθανώς να κάνουν τους μαθητές να νιώσουν… αμηχανία, η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Νέας Υόρκης υιοθέτησε για τα δημόσια δημοτικά σχολεία της πόλης έναν κατάλογο με πενήντα από αυτές που πρέπει να αποφεύγονται στις γραπτές εξετάσεις των μαθητών!

Αεροπονία.

Μία νέα τεχνική καλλιέργειας εφαρμόζεται από τη NASA και δοκιμάζεται από το ΤΕΙ Μεσολογγίου, στην οποία η ρίζα δεν έχει φυσικό υπόστρωμα, δηλαδή χώμα. Πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι μεταξύ άλλων η μη χρήση φυτοφαρμάκων , το χαμηλότερο κόστος συγκριτικά με γεωπονία και υδροπονία και οι υψηλότερες στρεματικές αποδώσεις.
Δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο.