Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ο χρυσός αριθμός Φ.


Ο αριθμός φ (1,618033…) είναι ο αριθμός της ομορφιάς. Της μαθηματικής ομορφιάς. Ο αριθμός της αμονίας  που διέπει όλο το σύμπαν !!!!
Αν μετρήσεις τις μέλισσες σε μια κυψέλη οπουδήποτε στον κόσμο θα παρατηρήσεις ότι η αναλογία των θηλυκών προς των αρσενικών μελισσών καταλήγει πάντα σε έναν αριθμό…

10 καλά της μπύρας που δεν ήξερες ότι υπάρχουν


Ψάχνεις έναν ακόμα λόγο για να απολαύσεις μια παγωμένη μπύρα; Σου δίνουμε δέκα! Διάβασέ τους...

Πώς να...Εξοικονομήσετε βενζίνη.



Με την τιμή της αμόλυβδης να προβλέπεται να αγγίξει τα δυσθεώρητα ύψη του 1,8 ευρώ ανά λίτρο, ένα σημαντικό ποσοστό του εβδομαδιαίου προϋπολογισμού  μας θα θυσιαστεί πολύ σύντομα στο βωμό των καθημερινών μετακινήσεων –τουλάχιστον για όσους εξ ημών χρειάζονται δύο μετρό και τρία λεωφορεία για να φτάσουν από το σπίτι στο γραφείο, με αποτέλεσμα να προτιμούν την εναλλακτική του αυτοκινήτου. 

Επτά Έλληνες βρίσκονται στους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας.

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
2/5/12   12:41 π.μ.

Συνολικά επτά είναι οι Έλληνες που βρίσκονται στην λίστα της εφημερίδας «Sunday Times» που δημοσιεύεται κάθε χρόνο και περιλαμβάνει τους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας.

Πρώτο στην λίστα συναντάμε τον Αριστοτέλη Μυστακίδη, που βρίσκεται στην 28η θέση και έχει περιουσία που ανέρχεται στο £1.7 δισ., γεννημένος στην Ελλάδα, και συν-επικεφαλής στην εταιρεία Glencore με έδρα την Ελβετία.

Απλές ιδέες για ένα πιο έξυπνο σπίτι (1)


1/5/12  9:56 π.μ.

Χειροποίητα οικιακά gadgets...