Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Γιατί τιναζόμαστε στον ύπνο μας;


Στη μεταβατική κατάσταση μεταξύ εγρήγορσης και ύπνου, συμβαίνουν πολλά παράξενα πράγματα. Πολλοί ζουν μια πτώση στο όνειρό τους η οποία τελειώνει με ένα χαρακτηριστικό τίναγμα λίγο πριν φτάσουν στο έδαφος. 

Τα superfoods για καλύτερη όραση.

Φάε το ψάρι σου για να βλέπεις καλά», μας έλεγαν όταν ήμασταν παιδιά οι μεγαλύτεροι και, απ' ότι φαίνεται δεν είχαν και άδικο.

Αν και κάποια προβλήματα όρασης που παρουσιάζονται στους ενήλικες είναι μη- αναστρέψιμα και ανεξάρτητα από τις τροφές που αυτοί καταναλώνουν, υπάρχουν τρόποι να ενισχύσουμε την καλή υγεία των ματιών μας- και η σωστή διατροφή είναι ένας από αυτούς. Σύμφωνα με έρευνες συστατικά όπως η λουτεΐνη, τα Ω3 λιπαρά και το λυκοπένιο μπορούν να αποτρέψουν την φθορά της ώχρας κηλίδας του ματιού κατά 25%. Ποιες είναι οι τέσσερις τροφές που θα βελτιώσουν την όρασή μας;

5 τρόποι για να γλιτώσετε χρήματα από τα τρόφιμα της εβδομάδας.

Για να μην ξεχνάτε τρόφιμα στο ψυγείο και τελικά καταλήγουν στα σκουπίδια...

Σύμφωνα με έρευνες, η μέση οικογένεια σπαταλά το ποσό των 50-100 ευρώ μηνιαίως σε φαγητά τα οποία τελικά δεν καταναλώνει ποτέ και απλά καταλήγουν στα σκουπίδια. Έχετε σκεφτεί ότι με ένα σωστό προγραμματισμό και οργάνωση τα χρήματα θα αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς ή ακόμα και να αποταμιευτούν; Εδώ σας έχουμε 5 tips για να γλιτώσετε τα... πεταμένα λεφτά!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Οι νυχτερίδες


Ένα κοπάδι νυχτερίδες κοιμάται σε 

ένα δέντρο κατά τον γνωστό τρόπο 

δηλαδή ανάποδα...

Ξαφνικά η μία γυρίζει και στέκεται 

όρθια πάνω στο κλαδί.

Απέλυσαν το ναυαγοσώστη επειδή έσωσε λουόμενο!


Ένα τέταρτο πριν τις 14.00 το μεσημέρι τη Δευτέρα, η παραλία του Χάλαντεϊλ στο Μαϊάμι ήταν γεμάτη κόσμο που... απολάμβανε τη θάλασσα. Σε αρκετά σημεία... ειδικά παρατηρητήρια με ναυαγοσώστες επιτηρούσαν την κατάσταση.