Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ένα απίστευτο μαθηματικό κόλπο.

6/6/12 3:00 π.μ.
Ένα απίστευτο κόλπο με λίγες μαθηματικές πράξεις! Αξίζει να το δοκιμάσετε! Θα σας καταπλήξει η τελειότητα των αριθμών!

Πιείτε το κατάλληλο ρόφημα… για κάθε περίσταση.


Ακόμη κι αν το μόνο ρόφημα που έχετε στο σπίτι σας είναι… το νερό της βρύσης, άντε και λίγο γαλατάκι στο ψυγείο, για όταν διψάσουμε, μάθετε πως ό,τι πίνουμε δεν χρησιμεύει απλώς για να ικανοποιούμε την δίψα μας. Το νερό για παράδειγμα μπορεί να αποδειχθεί ο απόλυτος σύμμαχος όταν αρρωσταίνουμε, ενώ το γάλα μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε… δυνατά ποντίκια. Κι αν αυτά τα δύο συνηθισμένα υγρά μπορούν να ικανοποιήσουν ανάγκες που δεν υπακούνε απλώς στις προσταγές ενός διψασμένου φάρυγγα, φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν όλα τα υπόλοιπα ροφήματα. Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε τι από τα παρακάτω θα προσθέσετε στην λίστα της επόμενης εξόρμησής σας στο supermarket.

Είκοσι απορίες που δεν έχουν ακόμα λυθεί. (!!)

Διαφορετικές λύσεις από τις συνηθισμένες...



Ο καλύτερος παίκτης...


6/6/12 2:00 π.μ.
Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, αλλά η καριέρα του θα μπορούσε να μην έχει ποτέ την εξέλιξη που πήρε.

Αυτό έγινε γνωστό δια στόματος του ίδιου του Πορτογάλου, ο οποίος έφερε στο φως της δημοσιότητας μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.

Έχουμε το περισσότερο χρυσάφι στην Ευρώπη.

Η Ελλάδα που πεθαίνει, η Ελλάδα που περιμένει με αγωνία τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ για να μην καταρρεύσει και κυλήσει στο κοινωνικό χάος, μπορεί μέχρι το 2016 να γίνει η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού!