Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Κοινωνικό Παντοπωλείο :ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ, ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ !




Bρείτε εδώ πληροφορίες για τα κατά τόπους Κοινωνικά Παντοπωλεία που λειτουργούν στην Ελλάδα αλλά και για τα σημεία δωρεάν διανομής φαγητού.

Πως ένας λοχίας μας αιχμαλώτισε ολόκληρη τουρκική πυροβολαρχία! Αφιέρωμα στο 1912-13.

Ο Λοχίας Θεόδωρος Γκούτας υπηρετούσε στο 1/38 Σύνταγμα Ευζώνων (Διοικητής Συνταγματάρχης Παπαδόπουλος Διον) και ήταν γιός παλαιού οπλαρχηγού του Ολύμπου και μυθικού ήρωος της περιοχής.

Πώς να κοιμίσετε το μωρό σας.


Όσους γονείς ρωτήσετε για το πώς καταφέρνουν να κάνουν τα παιδιά τους να κοιμηθούν τόσες απαντήσεις θα πάρετε. Άλλες τόσες γνώμες θα σας πουν οι ειδικοί. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος «σωστός τρόπος» γιατί το κάθε μωρό είναι διαφορετικό, όπως και ο κάθε γονιός, και μία μέθοδος που μπορεί σε κάποια οικογένεια «να πιάνει» σε κάποια άλλη μπορεί να ακούγεται εξωφρενική.

Ό Ήλιος είναι η πιο τέλεια σφαίρα του διαστήματος!

Σύμφωνα με τα νέα αποτελέσματα ομάδας αστρονόμων ο Ήλιος
είναι η πιο τέλεια σφαίρα που έχει παρατηρηθεί ποτέ στη φύση.

Γιατί τα παιδιά γίνονται επιθετικά.


8/5/12   5:15 μ.μ.
Η
 επιθετικότητα είναι η πιο κοινή συναισθηματική αντίδραση στην παιδική ηλικία. Έχει ως κύριο γνώρισμά της τη σκόπιμη εχθρική διάθεση και αποσκοπεί στο να προκαλέσει πόνο, ζημιά και άγχος στους άλλους.

Ποιοι βοηθούν τους Έλληνες στην κρίση.

8/5/12   4:28 μ.μ.
Στις περισσότερες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως και στις ΗΠΑ, άτυπες ομάδες, οργανώσεις πολιτών, ιδιωτικές πρωτοβουλίες αλλά και πρωτοβουλίες φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης δείχνουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους προς την Ελλάδα.