Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Αϋπνία: 12 ΦΥΣΙΚΕΣ συμβουλές αντιμετώπισης.


Η αϋπνία υπολογίζεται ότι ταλαιπωρεί έναν στους τρεις ενήλικες. Κάποιες φορές η κατάσταση μπορεί να γίνει αφόρητη. Πολύ περισσότερο όταν το πρόβλημα συνεχίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πανέμορφη Ελλάδα!!!

Απολαύστε εικόνες από μία Πανέμορφη Ελλάδα! 

Οι 10 τροφές που μειώνουν τη χοληστερόλη!



Γνωρίζουμε όλοι ότι είναι σημαντικό για την υγεία μας να έχουμε χαμηλές τιμές ολικής χοληστερόλης και της λεγόμενης «κακής» χοληστερόλης (LDL) και υψηλές τιμές της «καλής» χοληστερόλης (HDL). Δε θα ασχοληθούμε όμως τώρα με το τι προκαλεί η αυξημένη χοληστερόλη στον οργανισμό μας, αλλά με το ποιες τροφές μπορούν να τη μειώσουν!

Σπαζοκεφαλιά 3

13/3/12   2:03 π.μ.
Είναι ο Γιάννης, ο Γιώργος και ο Χάρης, τρίδυμοι που δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις. Ο μεγαλύτερος είναι ο Γιάννης ο οποίος λέει πάντα την αλήθεια. Ο δεύτερος είναι ο Γιώργος ο οποίος ό,τι λέει είναι ψέματα και ο τρίτος είναι ο Χάρης ο οποίος λέει πότε αλήθεια και πότε ψέματα.

Το μεγαλείο της φύσης στην οθόνη του υπολογιστή σας



Μέχρι πρόσφατα οι κάμερες του google κατέγραφαν ακόμα και την παραμικρή δραστηριότητα στους δρόμους των πόλεων ανά τον κόσμο. Πλέον όμως εστιάζουν και στα βάθη των ωκεανών. 

ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ


12/3/12     1:49 π.μ.
Μου το έστειλαν και το προωθώ δια παν ενδεχόμενον...


     Αν οδηγείς νύχτα και ξαφνικά σου πετάξουν αυγά στο παρμπρίζ, επουδενί λόγο μην βάλεις μπρος τους υαλοκαθαριστήρες και το σύστημα πλυσίματος τζαμιών.

Ψωνίζοντας στο super market…


12/3/12   1:22 π.μ.

Τι να προσέχουμε και με ποια στρατηγική να κάνουμε τα ψώνια μας.

Είναι γεγονός ότι το καρότσι του super market μαρτυρά πολλά για τον καταναλωτή που το γεμίζει. Ρίχνοντας μια ματιά σε ένα γεμάτο καρότσι χωρίς να φαίνεται ο καταναλωτής που το γέμισε, μπορεί να γίνει λίγο ή πολύ μια εκτίμηση για το φύλλο (άνδρας ή γυναίκα), την ηλικία (νέος ή ηλικιωμένος), την οικογενειακή κατάσταση (εργένης ή οικογενειάρχης) ακόμα ακόμα και εκτίμηση των κιλών του (παχύσαρκος ή αδύνατος).