Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ελληνικές διακρίσεις στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Πρωτοπόρων Σχολείων


Για ακόμη μία χρονιά, η Ελλάδα ανέδειξε την έφεσή της στην καινοτομία κατακτώντας παγκόσμιες διακρίσεις στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Προγράμματος Πρωτοπόρων Σχολείων της Microsoft.

Τρένα Ferrari... για γρήγορα ταξίδια.

19/5/12 11:44 μ.μ.
Επένδυσε ούτε λίγα ούτε πολλά ένα εκατομμύριο δολάρια και θέλει να πάρει το ένα τέταρτο της αγοράς από την κρατική εταιρία σιδηροδρόμων Trenitalia. O λόγος για τον Λούκα Κορντέρο ντι Μοντετζέμολο, τον πρόεδρο της Ferrari, o οποίος από ότι φαίνεται δεν έχει αδυναμία μόνο στα γρήγορα και σπορ αυτοκίνητα αλλά και...

Η απελευθέρωση του Αιγαίου και οι ναυμαχίες της Έλλης και της Λήμνου.


Ανήμερα της κήρυξης του βαλκανικού πολέμου, στις 5 Οκτωβρίου 1912, ο Παύλος Κουντουριώτης έπαιρνε τον βαθμό του υποναυάρχου, αναλάμβανε αρχηγός του στόλου στο Αιγαίο και ύψωνε το σήμα του στον «Αβέρωφ». Ο Ελευθέριος Βενιζέλος του έστειλε μήνυμα:

Προσοχή στα Laptop!



19/5/12   11:29 μ.μ.
Σύμφωνα με ιατρική μελέτη από τους Επιστήμονες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Βασιλείας, όσοι συνηθίζουν να τοποθετούν του φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές για ώρα στα πόδια τους, κινδυνεύουν από σοβαρές δερματικές βλάβες όπως το σύνδρομο toasted skin syndrome. Πρόκειται για όψη διάστικτου δέρματος με σκούρες κηλίδες.

Αὐτὸ γιὰ σήμερα.

Ἕνας χριστιανὸς βασανιζόταν συχνὰ ἀπὸ διάφορες μελλοντικὲς ὑποθέσεις.
Ἀνησυχία του, τὸ τί θὰ γίνει αὔριο, τί θὰ γίνει μεθαύριο, τί μᾶς περιμένει τὴν ἑπομένη ἑβδομάδα.
Ὅλη αὐτὴ ἡ φροντίδα ἔπνιγε τὴν ψυχή του, πράγμα ποὺ τὸν ἔκανε πολὺ δυστυχῆ.