Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Οι αρχαίοι Έλληνες ταξίδευαν στην Αμερική!


28/4/12   11:00 μ.μ.
Οι προϊστορικοί Έλληνες σύμφωνα με τον δρ. Μηνά Τσικριτσή, ερευνητή των αιγαιακών γραφών, είχαν επισκεφτεί τη Βόρεια Αμερική χιλιάδες χρόνια προτού την ανακαλύψει ο Χριστόφορος Κολόμβος.

Έλεγχος Αυτοσυνειδησίας...

Δεν είμαστε λίγοι εμείς που πιστεύουμε για τους εαυτούς μας ότι είμαστε καλοί άνθρωποι , ηθικά στοιχεία , καλοί χριστιανοί , σε όλα μας εντάξει...
Αν ανήκετε και εσείς σε αυτήν την κατηγορία , δείτε το video  και απαντήστε και εσείς στις ερωτήσεις που κάνει ο δημοσιογράφος στους νέους που εμφανίζονται.
Μην παραλείψετε να είστε ειλικρινείς και αυστηροί με τον εαυτό σας...

Δείτε το video...

Ελληνίδα καθηγήτρια καθιέρωσε τα ελληνικά ως μόνη ξένη γλώσσα σε σχολείο του Χάρλεμ!



Η ελληνικής καταγωγής διευθύντρια σε σχολείο του Χάρλεμ, Πανωραία Παναγιωσούλη, κατάφερε να καθιερώσει τα ελληνικά, ως τη μόνη ξένη γλώσσα διδασκαλίας στο πρότυπο σχολείο της.

Πώς να... Κάνετε το παιδί σας (να θέλει) να διαβάσει.


Δεν είναι εύκολο να κάνεις ένα παιδί να αφήσει το κινητό, τον υπολογιστή ή την τηλεόραση για χάρη του βιβλίου, το οποίο αδυνατεί να ανταγωνιστεί την ψυχαγωγία που παρέχει η τεχνολογία σήμερα. Δεν είναι, όμως, αδύνατο.

Αναβίωση φυτού μετά από 32.000 χρόνια στον πάγο.

Προϊστορικό φυτό ανθίζει μετά από 32.000 χρόνια στην κατάψυξη.

Ένα πρωτοποριακό πείραμα έφερε ξανά στη ζωή το αρχαιότερο φυτό που έχει ποτέ αναγεννηθεί και ανοίγει τον δρόμο για την αναβίωση και άλλων αρχαίων φυτικών ειδών. Εδώ και 32.000 χρόνια, ένας προϊστορικός σκίουρος της εποχής των παγετώνων είχε κρύψει βαθιά στο μόνιμα παγωμένο έδαφος της Σιβηρίας σπόρους φυτών για να τους φάει εν καιρώ. Τώρα, Ρώσοι επιστήμονες, που ανακάλυψαν την υπόγεια κρυψώνα του «θησαυρού», κατάφεραν να αναστήσουν ένα ολόκληρο φυτό, που αναπτύχθηκε και έβγαλε άνθη. Τα προηγούμενα ρεκόρ αναβίωσης φυτού αφορούσαν ένα φοίνικα ηλικίας 2.000 ετών στο Ισραήλ και έναν λωτό ηλικίας 1.200 ετών.

Ιδέες για εύκολο και υγιεινό πρωινό


28/4/12 10:19 μ.μ.
Το πρωινό αποτελεί, αναμφισβήτητα, το πιο   σημαντικό γεύμα όλων μας! Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Αγγλικός όρος για το πρωινό («breakfast») σημαίνει «σπάσιμο της νηστείας» («break the fast»).