Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Η σημερινή μέρα θα διαρκέσει 1 δευτερόλεπτο παραπάνω!



Απόψε το βράδυ, βράδυ 30ης Ιουνίου, θα έχει κάτι το ασυνήθιστο: ο χρόνος θα κάνει ένα άλμα και το τελευταίο λεπτό του δεν θα διαρκέσει 60, αλλά 61 δευτερόλεπτα.

New York Times: Η φέτα και το λάδι θα σας βγάλουν από την κρίση.

Τι αναφέρει δημοσίευμα των New York Times σχετικά με την οικονομική κρίση και τα προϊόντα που πρέπει να εκμεταλλευτεί η Ελλάδα...
Η φέτα και το ελαιόλαδο είναι δύο προϊόντα που οι Έλληνες πρέπει να εκμεταλλευτούν για να βγουν από την κρίση, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.

Το «σωματίδιο του Θεού» αποκαλύφθηκε!

Την ανακάλυψη ενός υποσωματιδίου, που έχει ιδιότητες συμβατές με αυτές που περιγράφει η θεωρία του μποζόνιου του Χιγκς, ανακοίνωσαν οι επιστήμονες του Cern.
 

Σοκολάτα : Ποικιλίες και Χώρες Παραγωγής


Ευχαριστούμε την μεγάλη Ελληνική σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ για μία σειρά άρθρων σχετικά με την σοκολάτα.
Παραθέτουμε το τρίτο από αυτά.
Το sigrino στηρίζει τις επιχειρήσεις που στηρίζουν την Ελλάδα.




Από τους Τροπικούς αρχίζουν όλα! 

Όλη η σοκολάτα που καταναλώνουμε προέρχεται από ένα πολύ ιδιαίτερο φυτό, το κακαόδεντρο, το οποίο φυόταν από τους προϊστορικούς χρόνους στα άγρια δάση της Κεντρικής Αμερικής.

Συμβουλές για αποθήκευση τροφίμων... Μάθετε πως να είστε αυτάρκεις !


Πριν απο χρόνια η αποθήκευση τροφίμων ήταν μία πρακτική που ακολουθούσαν όλες οι οικογένειες. Οι άνθρωποι στα χωριά συντηρούσαν τρόφιμα με κάθε τρόπο για να περάσουν το χειμώνα. Από τότε όμως που οι πόλεις μεγάλωσαν και τα ψώνια στο μπακάλικο και το σουπερ μάρκετ μπήκαν στην ζωή μας, αρχίσαμε να ξεχνάμε το θέμα της διατροφικής μας ασφάλειας και ανεξαρτησίας.Οι περισσότεροι δεν έχουν στο σπίτι προμήθειες για να περάσουν ούτε μία εβδομάδα.