Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Πως να καθαρίσετε το πλυντήριο ρούχων σας.

Ποιος είπε ότι επειδή καθαρίζει τα ρούχα, ότι δε χρειάζεται και αυτό την καθαριότητά του; Διαβάστε τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε...

Άφιξη codex alimentarius στην Ελλάδα.


Μια φωτογραφία 1000 λέξεις... το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα... ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!!
image

Ο Σισανίου και Σιατίστης Παύλος για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου (απόσπασμα)


...Άφησα τελευταία τη «Χρυσή Αυγή» που στην πραγματικότητα είναι «μαύρη νύκτα».


Είναι θλιβερό ότι κάποιοι «χριστιανοί αγωνιστές» ταυτίστηκαν με τη χρυσή αυγή για να υπερασπιστούν τον Χριστό.

Τι σημαίνουν τα ακατάληπτα ελληνικά παιχνίδια "α μπέ μπα μπλον"; και "Κούπε-απέ";


1) Μεταξύ των πολλών παραδειγμάτων ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα:

Εχεις δυσκολίες και προβλήματα και σκέφτεσε να αυτοκτονήσεις;...Διάβασε πρώτα αυτό...

2/6/12   11:15 μ.μ.
Οι αυτοκτονίες έχουν γίνει πλέον καθημερινό...φαινόμενο. Με αφορμή αυτό το δυσάρεστο συμβάν ο Γεράσιμος Γ. Γερολυμάτος, στέλνει ένα γράμμα σε εκείνους που σκέφτονται να βάλουν τέλος στη ζωή τους.
Διαβάστε το:

Η αλήθεια για την αμύθητη...περιουσία της Εκκλησίας.


2/6/12   3:00 π.μ.
Εφ. Δημοκρατία / Συνέντευξη στον Δ. Ριζούλη.


O Διευθυντής των οικονομικών υπηρεσιών της Εκκλησίας της Ελλάδος (ΕΚΥΟ) αρχιμανδρίτης Αντώνιος Αβραμιώτης ανοίγει για πρώτη φορά τα χαρτιά του και αποκαλύπτει ότι η Εκκλησία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας, που μπορεί να την οδηγήσει (αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα) ακόμα και σε στάση πληρωμών.

Αποκαλύπτει τα περιουσιακά στοιχεία - φιλέτα της Εκκλησίας που προκαλούν το ενδιαφέρον ξένων και Ελλήνων επενδυτών και εξηγεί γιατί η περιοχή της Φασκομηλιάς (όλη η έκταση από τη Λίμνη Βουλιαγμένης μέχρι τη Βάρκιζα) που ανήκει στην Εκκλησία δεν μπορεί να αξιοποιηθεί. Αναφέρει επίσης ότι έχει συνταχθεί μνημόνιο συνεργασίας με τον εμίρη του Κατάρ, απορρίπτει ενδεχόμενο ενίσχυσης της Εθνικής Τράπεζας και απαντά στις κατηγορίες για «ιερές μπίζνες».