Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ο Γερμανός που τρέλανε τους Γερμανούς.

Ο Γερμανός που τρέλανε τους Γερμανούς.

Η Sunlight έγινε η πρώτη μη γερμανική επιχείρηση που προμηθεύει το ομοσπονδιακό υπουργείο Αμυνας με μπαταρίες υποβρυχίων.


Η Sunlight διαθέτει γραφεία και θυγατρικές σε 9 χώρες, ενώ έχει παρουσία σε 100 χώρες.

Το 1991 ήταν ακόμη μία ελληνική προβληματική επιχείρηση. Σήμερα, η εταιρεία παραγωγής μπαταριών Sunlight εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 100 χώρες, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις τρεις μεγαλύτερες του κλάδου της παγκοσμίως, απασχολεί εξειδικευμένα στελέχη από τη Γερμανία και φιγουράρει ως παράδειγμα προς μίμηση σε άρθρο του «Spiegel Online».

Ιπποφαές το υπερ-τρόφιμο.

ippofaes
30/3/12 5:25 μ.μ.
Με την ίδια ταχύτητα που κάλπαζαν τα άλογα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αφού πρώτα έτρωγαν ιπποφαές, σε ανάλογο ρυθμό -αν όχι και …ταχύτερο- αυξάνεται το ενδιαφέρον των ελλήνων αγροτών για την καλλιέργεια του φυτού αυτού, στη χώρα μας.

Διαδικτυακή «πύλη αλληλεγγύης» για την Ελλάδα.


30/3/12   12:16 π.μ.
Διαδικτυακή πύλη για τη χρηματική υποστήριξη τού ελληνικού λαού, αποφάσισαν να δημιουργήσουν οι Ιταλοί δήμαρχοι, οι διέθεσαν τους μισθούς τους υπέρ της χώρας μας. Η ηλεκτρονική αυτή πύλη, με διεύθυνση www.forgreece.eu, στοχεύει στη χρηματική ενίσχυση τού Ελληνικού «Ερυθρού Σταυρού», από μέρους πολιτών, θεσμών, Δήμων, όχι μόνο τής Ιταλίας, αλλά και ολόκληρης τής Ευρώπης.

Θεσσαλοί...

28/3/12   12:34 π.μ.
Είναι 2 καρδιτσιώτισες σερβιτόρες απόγευμα στο μπαράκι που εργάζονται... Άδειο προς το παρόν το μπαρ και συζητάνε...
- Πλιτς πλιτς; Λέει η μια...
- Σσς πλατς πλατς, απαντάει η άλλη..

ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

28/3/12   12:29 π.μ.
Σε μια επίσκεψή μου στο ψυχιατρείο, ρώτησα τον διευθυντή πώς διακρίνει αν ένας ασθενής πρέπει ή όχι να εγκλειστεί.

Ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής θραυσμάτων του Παρθενώνα.

«Αδέσποτα» θραύσματα του Παρθενώνα, από το γλυπτό του διάκοσμο κυρίως, τα οποία βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο ενδέχεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα - αν όχι στο σύνολό τους, τουλάχιστον όμως κάποια από αυτά - εφ΄ όσον επιτευχθεί η συνεργασία, την οποία εισηγήθηκε στην τελευταία σύνοδο της Ουνέσκο τον περασμένο Ιούνιο, το Μουσείο Ακρόπολης.