Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Google Art Project: Online περιήγηση σε 151 μουσεία παγκοσμίως, αλλά και στο Λευκό Οίκο

7/4/12 5:01 μ.μ.
Σχεδόν μόλις 14 μήνες μετά το επίσημο λανσάρισμα του Google Art Project , η εταιρία επεκτείνει τις συνεργασίες της με 151 μουσεία σε 40 χώρες συμπεριλαμβανομένων του Μουσείου της Ακρόπολης (πατήστε εδώ), του Μουσείου Μπενάκη (πατήστε εδώ) και του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης (πατήστε εδώ), δίνοντας την ευκαιρία σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να τα επισκεφθούν από κοντά, να θαυμάσουν τα έργα τέχνης από τον υπολογιστή τους.



Ο μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος στην Έλλη Στάη

7/4/12 2:42 π.μ.

ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ : ΤΟ ΦΥΚΙ

5/4/12   5:34 μ.μ.
Αποκαλέστηκε από πολλούς <<τροφή του μέλλοντος>>,<<θαύμα της φύσης>> και η <<ιδανικότερη τροφή για τον άνθρωπο>> αφού με τόσο πολλά θρεπτικά συστατικά και σε τόσο μεγάλες ποσότητες που τα περιέχει, αποτελεί πολύτιμη τροφή σε περιπτώσεις υποσιτισμού.

Γιατί οι άνθρωποι εχθρεύονται την αλήθεια;



Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Κριμαίας


ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

«Και ελθόντι αυτώ εις το ιερόν προσήλθον αυτώ διδάσκοντι οι αρχιερείς και οι πρεσβύτεροι τον λαού λέγοντες· εν ποία εξουσία ταύτα ποιείς, και τις σοι έδωκε την εξουσίαν ταύτην;» (Μτ. 21, 23). Γιατί έκαναν στον Κύριο Ιησού Χριστό μία τέτοια ερώτηση; Και είναι σίγουρο ότι τον ρώτησαν με θυμό. «Πώς τολμάς εσύ να διδάσκεις το λαό; Ποιος σου το επέτρεψε, ποιος σου έδωσε αυτό το δικαίωμα; Εμείς μόνον έχουμε την εξουσία να διδάσκουμε το λαό».

Γνωριμία με τον Τσακ Νόρις (Μέρος B)

4/4/12  2:05 π.μ.
Ο Τσακ Νόρις πιάνει ψάρια με τα χέρια, αφού πρώτα τα κυνηγήσει μέχρι αυτά να εξαντληθούν.