Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Η δερματική επαφή των πρόωρων βρεφών με τους γονείς ενισχύει την ανάπτυξη του εγκεφάλου τους.


Η δερματική επαφή των πρόωρων βρεφών με τη μητέρα και τον πατέρα στις νοσοκομειακές μονάδες νεογνών, συμβάλλει στην καλύτερη ανάπτυξη του εγκεφάλου τους, σύμφωνα με τον Ούλριχ Φέγκελερ, εκπρόσωπο της Εταιρείας Παιδιατρικής και Ιατρικής Νέων της Γερμανίας.

Αθηναϊκά τοπωνύμια: Η πόλη έχει τις δικές της ιστορίες.


της Ηρώς Κουνάδη.

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιο σατανικό δημοτικό συμβούλιο θα ονόμαζε μια από τις κεντρικότερες πλατείες της πόλης του… Κλαυθμώνος; Προσπαθήσατε ποτέ μάταια να βγάλετε τις γωνίες του Πενταγώνου… πέντε; Απορήσατε ποιος ήταν ο «Γκύζης»; Κι εμείς. Γι’ αυτό ανατρέξαμε σε βιβλιογραφικές πηγές, ρωτήσαμε παλαιότερους Αθηναίους και ξεμπερδέψαμε το κουβάρι των αθηναϊκών τοπωνυμίων. Γι’ αυτό, και για να μην ξαναδούμε ποτέ το Γουδή γραμμένο με γιώτα.

Ανεξάντλητη ενέργεια με μηδαμινό κόστος από Έλληνες επιστήμονες.

Μια επαναστατική τεχνολογία παραγωγής ενέργειας από σύντηξη υδρογόνου και νικελίου που ανέπτυξε η ελληνική εταιρεία Δευκαλίων (Defkalion Green Technologies SA) υπόσχεται άφθονη ενέργεια με μηδαμινό κόστος.

Από την Ευρώπη της Αλληλεγγύης στην Ευρώπη των εκβιασμών.

Κωνσταντίνος Χολέβας Πολιτικός Επιστήμων.

Μαζί με παρέα καλών φίλων μιλούσαμε προ ημερών με έμπειρο πολιτικό που χειρίσθηκε ευαίσθητα θέματα από υπεύθυνη θέση κατά την τελευταία δεκαετία. Μας έλεγε ότι του κάνει κακή εντύπωση η επιμονή των Γερμανών και άλλων δανειστών μας, οι οποίοι εμμένουν σε συνεχείς εκβιασμούς και σε σκληρά μέτρα χωρίς πάντα να υπάρχει οικονομική λογική. Από τις πολυετείς επαφές του με Ευρωπαίους εταίρους έχει πεισθεί ότι ορισμένα -όχι όλα- από τα μέτρα που προτείνει η τρόικα είναι αποκλειστικά και μόνο μία μορφή τιμωρίας. Το βλέπουμε τώρα και με τις απαράδεκτες απόψεις Σόιμπλε για την καθυστέρηση της δόσης. Ο Έλληνας υποφέρει, ματώνει, δεν αντέχει άλλο. Η κυβέρνηση δεσμεύθηκε και πρέπει οπωσδήποτε να τηρήσει αυτή τη δέσμευση ότι δεν θα επιβληθούν άλλα μέτρα. Και κάποιοι στην Ευρώπη εκβιάζουν, καθυστερούν, και γκρεμίζουν εκείνο το παλαιό όραμα της Ευρώπης των αλληλέγγυων λαών και των συνεργαζομένων εθνών. 

Έξι συμβουλές ασφάλειας για το email σας!


29/6/12   12:37 μ.μ.
Δείτε έξι συμβουλές ασφαλείας για το λογαριασμό του email σας και όχι μόνο, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.