Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ατάκες για την επίσκεψη της Μέρκελ.


Με καυστικό και πολύ χιουμοριστικό τρόπο σχολιάστηκε η άφιξη της Γερμανίδας Καγκελαρίου στη χώρα μας. Διαβάστε τις καλύτερες ατάκες παρακάτω:

Φτιάξτε μόνοι σας ένα φυσικό αδυνατιστικό!


Δοκιμάστε το και δεν θα πιστεύεται στα μάτια σας. Μισό φλιτζάνι τσάι τρεις φορές την ημέρα και θα δείτε αποτελέσματα που δεν τολμούσατε να ονειρευτείτε. Φυσικά βοηθάει σημαντικά αλλά δε σημαίνει ότι εσείς θα τρώτε πίτσες και το τσάι θα κάνει όλη τη δουλειά!

Φοιτητές του ΑΠΘ στις έξι καλύτερες ομάδες του κόσμου, στο σχεδιασμό λογισμικού


Τον αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Λεόντιο Χατζηλεοντιάδη και την ομάδα φοιτητών του που διακρίθηκε στον παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό Imagine Cup 2012, υποδέχτηκαν οι πρυτανικές αρχές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όταν οι Έλληνεs έψαχναν τη Γη της Επαγγελίας.

21/5/12   5:12 μ.μ.
Ακούς τους μεν να λένε πώς γίνεται να νιώθεις ρατσιστής όταν και οι Έλληνες πήγαν στο εξωτερικό και έγιναν μετανάστες. Από την άλλη ακούς τους δε να λένε «ναι, αλλά οι Έλληνες πήγαν έξω και έκαναν προκοπή δεν έκλεβαν, ούτε έσφαζαν». Ένα είναι σίγουρο. Οι Έλληνες δεν παραδειγματιζόμαστε από το παρελθόν μας.

Ο Ιερέας (Ταινία).

20/5/12   7:49 π.μ.
Πρόκειται για αληθινή ιστορία.
Είμαστε στον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, κάπου στη Ρωσία. Ο πάτερ Αλέξανδρος κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τους συμπατριώτες του και ν`ανακουφίσει τις πληγές τους. Επιβιώνει ισορροπώντας ανάμεσα στον κίνδυνο να εκτελέστεί από τους Γερμανούς ή να εκτελεστεί από τους Ρώσους, θεωρούμενος συνεργάτης των Γερμανών. Η ταινία διάρκειας 2 ωρών ξεκινά δείχνοντάς μας το κόσμο με τα μάτια μιας μύγας. Μιας μύγας της οποίας τη ζωή, ο πάτερ Αλέξανδρος χαρίζει, μιας και έχει και αυτή αξία. Όλη η ταινία πραγματεύεται την υψηλή αξία της ζωής, δείχνοντας την αντιμετώπιση σοβαρότατων καταστάσεών της κατά τον πόλεμο, μέσα από τον Χριστιανικό τρόπο σκέψης. Προβάλλεται η δύναμη της Ελπίδας που δίνει η Ορθοδοξία και τα υψηλά ιδανικά απλών ανθρώπων.

Αυστραλία : «Ιατρικό θαύμα» δωρεάν από ομογενή νευροχειρούργο.


«Ιατρικό θαύμα» χαρακτηρίζουν τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης το επίτευγμα Έλληνα γιατρού της Μελβούρνης. Ο ομογενής νευροχειρούργος του Παιδικού Νοσοκομείου Monash της Μελβούρνης, Χρήστος Ξένος, εφαρμόζοντας μία επαναστατική μέθοδο κατάφερε να αφαιρέσει όγκο, μεγέθους όσο μία ποδοσφαιρική μπάλα από το κεφάλι του 14 μόλις μηνώνIvan Joe Leo και να χαρίσει στο νεαρό αγοράκι το δικαίωμα στη ζωή.