Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ελληνικά τσιπάκια στα iPhone.


Ο κ. Γιώργος Κουτσογιαννόπουλος μπορεί να μιλά επί πολλή ώρα για την κουλτούρα, τις συνήθειες και τα χούγια των Ιαπώνων. Για τους πειθαρχημένους ταξιτζήδες του Τόκιο, που κάθε μέρα βάζουν στις θέσεις των επιβατών φρεσκοπλυμένες λευκές δαντέλες και νιώθουν ντροπή αν υπάρχει έστω κι ένας μικρός λεκές επάνω τους.

Σημαντική αύξηση των ελληνικών εξαγωγών προς Τουρκία και Ρωσία.


Αύξηση των ελληνικών εξαγωγών προς την Τουρκία κατά 48,41% σημειώθηκε κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012 όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό έγγραφο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στην 'Αγκυρα.

Τα ελληνικά προϊόντα κατακτούν όλο και περισσότερους Κινέζους καταναλωτές.


Ελαιόλαδο, κρασί, γαλακτοκομικά και τελευταία και αρτοσκευάσματα και γλυκά αποτελούν τις κατηγορίες τροφίμων και ποτών που φαίνεται ότι συγκινούν περισσότερο τους Κινέζους και δημιουργούν σημαντική εξαγωγική προοπτική για τις ελληνικές εταιρείες του κλάδου τροφίμων και ποτών.

Η καλλιέργεια της Αλόης.

15/5/12 12:07 π.μ.





Πηγή : kipotehnia.blogspot.com

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη δημιουργεί μια ψηφιακή βιβλιοθήκη διαλέξεων.


14/5/12   7:33 μ.μ.
Το Ίδρυμα Μποδοσάκη, αναλαμβάνοντας μια πολύ αξιόλογη πρωτοβουλία, συγκέντρωσε περισσότερες από εκατόν πενήντα ομιλίες και διαλέξεις από όλο το φάσμα της επιστημονικής και ευρύτερης πνευματικής ζωής στο Blod.gr, έναν μη κερδοσκοπικό δικτυακό τόπο που δημιούργησε για ακριβώς αυτό το σκοπό.