Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Χαμομήλι: ένα χειμωνιάτικο ρόφημα με θαυματουργές ιδιότητες.


Απολαυστικό, τονωτικό και ό,τι πρέπει για τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες – ειδικά όταν αυτές συνοδεύονται και από συνάχι – το χαμομήλι είναι ένα ρόφημα με το οποίο μπορείτε να περάσετε το φετινό χειμώνα (κι όχι μόνο) κερδίζοντας από τα οφέλη του.

Διεθνής διάκριση για Έλληνα Μοριακό Βιολόγο.


Ο Γιώργος Γαρίνης, αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και συνεργαζόμενος με το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας (ΙΜΒΒ) του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), βραβεύθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 από το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και υψηλού κύρους πρόγραμμα χρηματοδότησης νέων ερευνητών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Μοριακής Βιολογίας (EMBO) για την ερευνητική του πρόταση με θέμα “Ο ρόλος των γενετικών βλαβών στην ανάπτυξη και στις ασθένειες“.

Συγχαρητήρια στους ‘Ελληνες Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας.


Εύσημα προς τους Έλληνες Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας αποδίδει, με συγχαρητήρια επιστολή του, ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Αεροναυτιλία, Eurocontrol, για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου 2012.

Γέροντας Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος για τις εκτρώσεις.

Ο φόνος των εμβρύων είναι «η εσχάτη ανομία»

Οι υπολογιζόμενες αμβλώσεις στην χώρα μας που ανέρχονται σε 400 χιλιάδες το χρόνο προκαλούν ίλιγγο, φρίκη και εγκληματικότητα. Κάθε χρόνο κατα-στρέφεται μια πολυάνθρωπη πόλη με εκτελεστές, εγκληματίες και δολοφόνους, γονείς, γιατρούς και πολιτεία, η οποία νομιμοποίησε τις εκτρώσεις και τις επιχορηγεί, δυστυχώς!! Νόμος 1609 του 1986.

Πόσο ζυγίζει το Internet ;

Το Internet ζυγίζει όσο μια... φράουλα !!!

Ένας καθηγητής μαθηματικών διαπίστωσε ότι οι ηλεκτρονικές συσκευές ανάγνωσης (τα eBooks) βαραίνουν όσο μεγαλώνει ο όγκος των δεδομένων που αποθηκεύονται σε αυτές. Με βάση τη μέθοδο που χρησιμοποίησε ο μαθηματικός, μια εκπομπή επιστήμης που μεταδίδεται στο Διαδίκτυο υπολόγισε το βάρος ολόκληρου του κυβερνοχώρου και υποστηρίζει ότι το Internet ζυγίζει όσο... μια φράουλα!