Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Διορθώθηκε το «ρολόι» χρονολόγησης των πετρωμάτων.


Το παλιό σύστημα έπεφτε μέχρι και εκατομμύρια έξω

30/3/12   6:22 μ.μ.
Νέες έρευνες αλλάζουν τα δεδομένα της χρονολόγησης των πετρωμάτων και όπως όλα δείχνουν το παλιό σύστημα έπεφτε έξω αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια μέχρι και εκατομμύρια.

Αποκάλυψη σοκ για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

29/3/12   11:56 μ.μ.
Δήλωση που θα συζητηθεί από τον υπουργό Οικονομικών Φ. Σαχινίδη. Επί δεκαετίες χαμένος ο φάκελος με τα στοιχεία για το κατοχικό δάνειο. Τι υποστηρίζει η ΤτΕ. Οργισμένοι οι βουλευτές.

Αρχαίος κινέζικος Θρύλος...

29/3/12 2:00 π.μ.
Κάποτε ένας μαθητής ρώτησε τον δάσκαλο του:

«Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον Παράδεισο και στην Κόλαση;»

Ποδοσφαιρικές γκάφες 2

29/3/12 2:00 π.μ.
Μεγάλοι χασογκόληδες σε δράση (συνέχεια)...

Ο Πατέρας...

28/3/12   1:02 π.μ.
1. Ο πατέρας μου συνήθιζε να παίζει με τον αδελφό μου και μένα στον κήπο. Η μάνα μας έβγαινε έξω και φώναζε: "θα χαλάσετε το γκαζόν!". Κι εκείνος της απαντούσε: "Δεν μεγαλώνουμε γκαζόν, αγόρια μεγαλώνουμε!"

Harmon Killebrew

Δημιουργία Ερευνητικού Ινστιτούτου Νανοτεχνολογίας.

Με έναν από τους σημαντικότερους επιστήμονες της σύγχρονης εποχής συναντήθηκε την Τρίτη 21/8/12 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, τον βραβευμένο με Νόμπελ Φυσικής το 2000 κ. Αλφιόροφ Ζορές, ο οποίος θεωρείται ο «πατέρας» της κινητής τηλεφωνίας, αυτός που έμαθε τον υπολογιστή να «διαβάζει» και αντικατέστησε τις κασέτες με το dvd και ο οποίος αποτελεί μέλος της Ακαδημίας των Επιστημών της Ρωσίας και Πρόεδρος της Ακαδημίας Επιστημών της Αγίας Πετρούπολης.

Το έργο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.



Τις δύσκολες εποχές που ζούμε καλό είναι να θυμόμαστε όλοι πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ύπαρξη του Ελληνισμού. Ένας από αυτούς ήταν κι ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.