Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Μπράβο τους! Αυτοί είναι Έλληνες...

Την απόφαση να μην δεχτεί το πετρέλαιο θέρμανσης, που προέρχεται από δωρεά του ιδρύματος του μεγιστάνα Τζορτζ Σόρος, πήρε η γενική συνέλευση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της Νάουσας, παρά το γεγονός ότι είναι ορατός ο κίνδυνος να μείνουν και πάλι χωρίς θέρμανση τα σχολεία εντός των επόμενων ημερών. 

Μια ακόμη αξιόλογη ελληνική ναυπηγική προσπάθεια.

Η ναυτοσύνη του Έλληνα είναι γνωστή το ίδιο και η αγάπη που τρέφει για τη θάλασσα. Σε μια εποχή που η χώρα βρίσκεται εν μέσω μιας πρωτοφανούς οικονομικής –και όχι μόνο- κρίσης τρείς Έλληνες ναυπηγοί ο Θανάσης Μπουζουμπάρδης, ο Γιώργος Ζουμπλιός και ο Γιάννης Ζουμπλιός από τη Νέα Πέραμο αποφάσισαν να πάνε κόντρα στο ρεύμα της μιζέριας και της απαισιοδοξίας.

Αστέρια της ερήμου: Πώς τα ελληνικά F-16 "ισοπέδωσαν" τα ισραηλινά α/α Patriot.

Mε επιδόσεις στο πιο δύσκολο είδος αποστολών, αυτό της καταστροφής της εχθρικής αεράμυνας (DEAD), οι οποίες άφησαν άφωνους τους λοιπούς συμμετέχοντες (Αεροπορίες Ισραήλ, ΗΠΑ, Πολωνίας κλπ) τα τέσσερα μαχητικά F-16 Block 52+ της 340Μ Πολεμικής Αεροπορίας, οι πιλότοι τους και η ομάδα των υπολόγων επέστρεψαν θριαμβευτές από την άσκηση Blue Flag που οργάνωσε η Αεροπορία του Ισραήλ στην αεροπορική βάση της Ovda της ερήμου Negev.