Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Έλληνας ερευνητής τιμήθηκε με το βραβείο «Μαρί Κιουρί».

Ο Έλληνας επιστήμονας δρ Γκίκας Μαγιορκίνης τιμήθηκε, για τα εξαιρετικά επιτεύγματά του στην έρευνα σε ιογενείς νόσους, με το βραβείο Marie Curie της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην κατηγορία «Ελπιδοφόρο ερευνητικό ταλέντο».

Η ρακοσυλλέκτρια που έσωσε από τα σκουπίδια 30 βρέφη.


Ηρωική μορφή θεωρείται σήμερα η 88χρονη Κινέζα Lou Xiaoying, η οποία ενώ ζούσε με τον άνδρα της με μοναδική πηγή εσόδων τα σκουπίδια που μάζευαν και ανακύκλωναν στην πόλη Jinhua, μάζεψε από τα σκουπίδια από το 1972 ως σήμερα τριάντα βρέφη.

15 «κόλπα» του σώματος που δεν τα ξέρετε!

25/6/12   4:52 μ.μ.
Μελετώντας το σώμα σπιθαμή προς σπιθαμή διάφοροι επιστήμονες ανά τον κόσμο ανακάλυψαν σπουδαία μυστικά αλλά και απίθανα «κόλπα» που μόνο αυτό γνωρίζει, προκειμένου να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση στον οργανισμό. Επειδή, όμως, τίποτα δεν μένει κρυφό, ήρθε η ώρα να τα μάθουμε και εμείς για να το βοηθάμε πού και πού!

ΣΟΚ! Πέθανε γιατί ήπιε αναψυκτικό από το κουτάκι!

Σχόλιο στο : Εσείς πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;

Τότε δημοσιεύσαμε :
25/6/12   11:23 π.μ.
Πρώτος στόχος του Εργασίας η επαναφορά των μισθών στα προηγούμενα επίπεδα.

15/11/12 10:55 π.μ.
Σήμερα δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι για άλλη μια φορά μας δούλεψαν ψιλό γαζί.
Ως πότε όμως;
Τελικά μήπως δεν φταίνε μόνο οι εξαπατήσαντες; (αυτοί την δουλειά τους έκαναν και κάνουν) αλλά οι εξαπατηθέντες που δουλειά τους είναι να έχουν σωστό προσανατολισμό και στάση ζωής ώστε να μην έχουν τόπο ανάμεσα τους τα παράσιτα πολύ δε περισσότερο να μην τους κανονίζουν την ζωή;
Θυμηθείτε το τότε παραμύθι: 

Μηνύουν τη Βρετανία για τα μάρμαρα του Παρθενώνα!

25/6/12   11:18 π.μ.
Οι ομογενείς της Αυστραλίας, σε συνεργασία με επιτροπές που δραστηριοποιούνται ανά τον κόσμο, καταθέτουν μήνυση σε βάρος της Βρετανίας, προκειμένου να υποχρεωθεί να επιστρέψει στην Ελλάδα τα μάρμαρα του Παρθενώνα.