Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Πώς να μαλακώσετε το ξερό ψωμί!


24/6/12   12:27 π.μ.
Πολλές φορές μας "ξεμένει" ψωμί από τις προηγούμενες ημέρες και πολύ καλά κάνουμε που λυπόμαστε να το πετάξουμε. Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να το απολαύσουμε πάλι "φρέσκο" και ζεστό σαν να ήταν "της ώρας";
Πέρα από το... να το βάλουμε στην τοστιέρα, υπάρχει και ένας ακόμη τρόπος για να το κάνουμε και πάλι τραγανό και νόστιμο. Για να το μαλακώσουμε, μπορούμε να το τυλίξουμε σε μια υγρή πετσέτα, να το βάλουμε στο φούρνο, στους 120 βαθμούς, για περίπου 10΄ και θα έχουμε και πάλι ζεστό και μαλακό ψωμάκι.
Εναλλακτικά και πιο οικονομικά μπορούμε να βάλουμε το μπαγιάτικο κομμάτι ψωμιού στον φούρνο μικροκυμάτων για λίγα δευτερόλεπτα.


Πηγή : thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου