Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Παρέμβαση Ιερώνυμου αλά Χριστόδουλος.

Στο πλευρό εμπόρων και εμποροϋπαλλήλων τάσσεται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο κ. Ιερώνυμος φαίνεται ότι αλλάζει αργά... αλλά σταθερά την επικοινωνιακή του τακτική, πυκνώνοντας τις δημόσιες παρεμβάσεις του, που είναι λίγες στα τέσσερα χρόνια της Αρχιεπισκοπίας του, συγκριτικά με αυτές της εποχής Χριστόδουλου.

Σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, θυμίζοντας κάτι από τον προκάτοχό του, παρενέβη στο ζήτημα της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και τις Κυριακές, που προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης για την τόνωση της εμπορικής κίνησης. 

Ο κ. Ιερώνυμος στη συνάντηση που είχε στην Ιερά Σύνοδο με τον υπουργό Απασχόλησης Γιάννη Βρούτση εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος με την προωθούμενη ρύθμιση για την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.

«Είμαι αντίθετος προσωπικά και πιστεύω και όλα τα μέλη της Εκκλησίας» ανέφερε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε αν τελικά αξίζει τον κόπο η λειτουργία των καταστημάτων και τις Κυριακές. «Με αυτές τις λίγες ώρες θυσίας (σ.σ. τη λειτουργία και τις Κυριακές) που θα χρειαστεί για να κερδίσουμε, πόσα περισσότερα;» είπε.


Πηγή : tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου