Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Τουρκάλα ἱστορικὸς τολμᾶ νὰ διαψεύσει τὴν Ἑλληνίδα(;) ἱστορικὸ(;) Μαρία Ρεπούση.

Ἡ Τουρκάλα ἱστορικὸς Ἀϊσὲ Χοὺρ βάζει τέλος στὴ συνήθη ἐπιχειρηματολογία τῶν Τούρκων γιὰ τὸ ὁλοκαύτωμα τῆς Σμύρνης μὲ ἄρθρο της ποὺ φιλοξενεῖ ἡ τουρκικὴ ἐφημερίδα Ραντικάλ.

Ανακαλύψτε τις συντομεύσεις.

Το πληκτρολόγιο θα σάς βοηθήσει να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη...
Η εξερεύνηση του keyboard αρχινά. Τα δάχτυλα πάνω στα πλήκτρα και φύγαμε για... λειτουργικότητα. Το ξέρετε ότι μπορείτε να απλοποιήσετε κατά πολύ την καθημερινή σας εμπειρία στο PC, γλιτώνοντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο από την άσκοπη περιήγηση του κέρσορα στην οθόνη μέχρι να βρείτε αυτό που θέλετε. Και βέβαια το ξέρετε! Γιατί τότε δεν το κάνετε;

Πόσο ποιοτικά είναι τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται στην Κίνα;


Ρεπορτάζ του Reuters, εξετάζει το φαινόμενο της ανόδου της Κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας και της σχέσης ποιότητας-παραγόμενου προϊόντος.Ο κύριος λόγος της ανόδου του κλάδου αυτού στην Κίνα είναι:

Παγωτό εναντίον ημικρανίας.


10/5/12   3:00 π.μ.
Αρκετοί γύρω μας νιώθουν το κεφάλι τους να πονά όταν τρώνε κάτι κρύο, όπως για παράδειγμα...ένα παγωτό, ένα παγωμένο ρόφημα ή κρύα φαγητά που παγώνουν τον ουρανίσκο.

Επιβεβαιώνονται οι προφητείες Πατροκοσμά και Παϊσίου

10/5/12   2:30 π.μ. 
Παρακολουθώντας τις τραγικές εξελίξεις που διαδραματίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας , το αρνητικό κλίμα που   υπάρχει για την πολιτική, τους πολιτικούς και τις πολιτικές τους προς τους πολίτες, δεν μπορώ παρά να θυμηθώ τα λεγόμενα του γέροντος Παϊσίου,